FAQ

Vragen omtrent de producten van Baya Baya

Wat zijn de ingrediënten van de producten van Baya Baya?
De producten van Baya Baya zijn (micro)plastic vrij, 100% diervriendelijk (vegan) en bevatten geen ongewenste producten die achterblijven op je huid of in de natuur. Op die manier kan je met een gerust hart blijven genieten van Baya Baya. Neem voor ingrediënt specifieke informatie contact met ons op via info@baya-baya.com

Is de bodywash vegan?
Ja, alle poeders die Baya Baya aanbiedt zijn diervriendelijk en 100% vegan. Op die manier gaan we nog net een stapje verder in het verduurzamen van het aanbod van persoonlijke verzorging in de badkamer.

Hoeveel inhoud heeft een zakje met oplosbaar poeder, en hoeveel ml bodywash kan hiermee gemixt worden?
Een zakje heeft een inhoud van 30 gram, en kan het beste gemixt worden met 250ml kraanwater. Na mixen, heb je dan een product van een kleine 300ml.

Welke producten zitten er in de starterkit?
De starterkit van Baya Baya bestaat uit een hervulbare fles (beschikbaar in olijfgroen of zandkleur), en drie zakjes met oplosbaar poeder, verpakt in een mooie verzenddoos. De starterkit komt standaard met een trechter, een losse dop en de juiste mixinstructies.

Zijn de producten veilig?
Ja, de producten van Baya Baya zijn veelvuldig getest en voldoen aan de regelgeving die is voorgeschreven door de Europese Unie. Bovendien zijn onze producten veganistisch.

Wat zijn de voordelen van Baya Baya?
Wij kunnen wel honderd redenen bedenken om Baya Baya te gebruiken, maar om het kort te houden: Met Baya Baya zet je de plastic wegwerpfles in de badkamer buitenspel, ga je onnodig watervervoer – en dus uitstoot – tegen, en verbeter je bovendien je dagelijke ervaring in de douche! Voor meer info, zie onze blog over de zes voordelen van Baya Baya.

In welke kleuren is de hervulbare fles beschikbaar, en kan ik mijn favoriete kleur kiezen?
Op dit moment zijn de flessen beschikbaar in zandkleur en in olijfgroen. Beide flessen komen met een zwarte pomp. Op den duur zullen we extra kleuren toevoegen. Bij het uitchecken op de wesbite kan je altijd zelf aangeven welke kleur fles je zou willen ontvangen.

 

Vragen over hoe je het beste Baya Baya kan gebruiken

Hoe kan ik het beste mixen?
Om een optimaal mix resultaat te krijgen raden we aan om de volgende stappen te hanteren:
- Giet de 30 gram inhoud van het zakje, en 250ml water in de hervulbare fles.
- Schroef de dop op de fles, en keer de fles 1x om.
- Wacht 15 minuten
- Schud 5x
- Plaats pomp, en je bent klaar om je nieuwe body wash te gebruiken!

Hoelang gaan de producten van Baya Baya mee?
Een ongeopend zakje met poeder blijft minimaal 9 maanden houdbaar. Voor het beste resultaat is het raadzaam om het product na mixen binnen 3 maanden te gebruiken. Gebruik is verder per persoon afhankelijk; gemiddeld genomen zien wij dat onze klanten per persoon om de maand behoefte hebben aan een navulling.

Moet ik de fles na gebruik eerst schoonmaken voordat ik kan hervullen?
Ja, wij raden aan om na gebruik de fles grondig te reinigen voordat je de fles hervult met een nieuw sachet met poeder. Wij adviseren om de fles een aantal keer goed om te spoelen. Daarna kan hij ook in de vaatwasser.

Kunnen de flessen van Baya Baya in de vaatwasser?
Ja, de flessen zijn veelvuldig getest en kunnen mee in de vaatwasser. Het is aan te raden om wel eerst de binnenkant schoon te spoelen.

 

Vragen omtrent prijzen, abonnementen en bezorging

Kan ik ook losse producten kopen, zonder dat ik een abonnement hoef aan te gaan?
Ja, wij bieden onze producten op zowel losse, als op abonnement basis aan. Bovendien kan je altijd op een later moment switchen.

Hoe snel is de verzending van Baya Baya?
Voor de bezorging werken wij samen met Cycloon fietskoeriers. Zij bezorgen de producten van Baya Baya per fiets in maar liefst 60 Nederlandse steden en omliggende dorpen. Op overige adressen wordt samengewerkt met de algemeen bekende koeriers en bezorgservices. Wij streven er naar om je bestelling binnen 3 werkdagen af te leveren.

Hoe werkt het Baya Baya Body Wash abonnement?
Met het body wash abonnement krijg je een starterkit toegestuurd waarna je abonnement zal beginnen. De starterkit bevat alles wat je nodig hebt om te starten met Baya Baya: een hervulbare fles, een kleine trechter, een dop en drie sachets. Vervolgens zullen naar jouw voorkeur periodiek nieuwe sachets met body wash op je deurmat vallen

Is het abonnement flexibel?
Ja, wij geloven dat een abonnement flexibel hoort te zijn, en daarom kan je ons flexibele abonnement op elk moment aanpassen, pauzeren of stopzetten.

Vragen omtrent de Baya Baya Cadeaukaart

Wat is een Baya Baya Cadeaukaart?
Met de Baya Baya Cadeaukaart verzeker je jezelf van een uniek cadeau! Één kaart staat namelijk garant voor een complete starterkit. Deze cadeaukaart is maar liefst zes jaar geldig, en is in te wisselen voor zowel het huidige aanbod starterkits áls alle toekomstige starterkits die nog worden toegevoegd aan de webshop. De cadeaubon is makkelijk te printen en om te slaan, waardoor je gegarandeerd een uniek cadeau hebt!

Hoe lang is de Baya Baya cadraukaart geldig?
De Baya Baya Cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van zes jaar.

Waar kan ik de Baya Baya Cadeaukaart besteden?
Het tegoed op de Cadeaukaart is exclusief te besteden op www.baya-baya.com

Kan ik ook een bedrag naar keuze op de Baya Baya Cadeaukaart laten zetten?
Op dit moment hebben we er voor gekozen om alleen Cadeaukaarten uit te geven voor complete starterkits. Deze zijn maar liefst zes jaar geldig, en kunnen besteed worden aan alle huidige én toekomstige staterkits in onze webshop.

 

Vragen omtrent Baya Baya

Waar kan ik met mijn vraag terecht?
Wij hebben een uitgebreide FAQ sectie die de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht je toch met een onbeantwoorde vraag zitten, dan zijn we altijd bereikbaar via info@baya-baya.com. Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren.

Kan ik Baya Baya ook volgen op social media?
Ja, je kan ons vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Bezorgen jullie ook in het buitenland?
Wij zijn voornamelijk actief in Nederland, maar kunnen binnen de hele Europese Unie bezorgen. Let op dat er afwijkende verzendtarieven en bezorgtijden gelden voor verzending naar andere landen dan Nederland.