Werken bij

Baya Baya is een groeiende organisatie en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent.

Ben jij een creatieve marketeer, analytische SEO specialist, scherpe financial, of student op zoek naar een bijbaan, en hou je daarnaast enorm van de startup cultuur? Twijfel dan niet, en neem contact met ons op via info@baya-baya.com.

Dat mag je zien als een open sollicitatie, maar dat hoeft niet. Niets is goed of fout. Het is je verhaal waar wij op af gaan, en niet je studierichting of achtergrond. Stuur een bericht en overtuig ons, en wij nodigen je graag uit voor koffie. Of voor een wandeling. Of nog iets anders. Je begrijpt het..

Baya Baya is opgericht door creatief te zijn, door niks voor waarheid aan te nemen, door elkaar constant uit te dagen, en vooral door constant op de grond te liggen van het lachen. Alles kan en alles is mogelijk, zolang daar hard en eerlijk voor gevochten wordt. Spontane ideeën kunnen niet vaak genoeg genoemd worden, en goed uitgedachte ideeën krijgen bij ons dan ook alle ruimte.

Bovenstaand is de beste omschrijving die we je kunnen geven over onze bedrijfscultuur, en deze zie je verder terug in de platte hiërarchie, je dagelijkse agenda en op welk ander gebied dan ook.

Overtuig ons van jouw goede ideeën en maak ze waar, en wij beloven je het allerbeste van wat Baya Baya je te bieden heeft! Wij zijn te bereiken via info@baya-baya.com en kijken uit naar je bericht!