Ons verhaal

Al tientallen jaren staat innovatie binnen de markt voor persoonlijke verzorging in de badkamer volledig stil. Dit is erg zonde, aangezien de douche dagelijks gebruikt wordt, en de producten in de badkamer op duurzaamheidsgebied veel potentie hebben. Met die gedachte in het achterhoofd zag Baya Baya het levenslicht in de lente van 2021.

Onze missie


Bij Baya Baya streven we alleen naar het allerbeste: wij zijn van mening dat duurzame impact hand in hand hoort te gaan met een verbeterde ervaring. Op die manier kan er écht resultaat behaald worden.

Het is dan ook geen verassing dat wij het als onze missie zien om échte innovatie naar de badkamer te brengen en om dagelijkse rituelen daarbij te verbeteren en te verduurzamen. Op die manier halen we de plastic fles uit de badkamer, en zorgen we ervoor dat deze nooit meer hoeft terug te komen.

Onze filosofie


Wij zijn van mening dat een betere wereld begint in de badkamer. Immers, de badkamer is de plek waar de nieuwe dag gestart wordt. Een een verfrissende douche is dan ook het begin van alles wat de dag mooi maakt.

Daarom streven wij ernaar om de dagelijkse ervaring in de badkamer naar het volgende niveau te tillen. Een plasticvrij en duurzaam niveau, zonder daarbij in te hoeven leveren op kwaliteit en ervaring.

Zodat jij iedere dag opnieuw, je dag begint zoals het bedoeld is.

En of je de dag nou goed wilt beginnen, of een goede dag juist op een ontspannen manier wilt afsluiten:
Baya Baya zal er voor je zijn, wanneer jij het nodig hebt. Klaar om je de ervaring te bieden die je verdient!